Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Home  •  Noutati
Noutati

Noutati

31 ian
2014
Vizită de studiu „Instrumente şi mecanisme ale inserției absolvenţilor pe piața muncii din Austria”

În perioada 02 - 05 decembrie 2013, a fost organizată cea de-a doua vizită de studiu în ţara de origine a partenerului transnaţional ÖSB Consulting GmbH, Austria, în cadrul proiectului Managementul corelării sistemului de învăţământ cu piaţa muncii - POSDRU 86/1.2/S/52422, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. 


 
28 ian
2014
Proiectul „Managementul corelării sistemului de învăţământ cu piaţa muncii” este la final.

50 de universităţi implicate în proiect (42 de universități de stat şi 8 private) s-au întâlnit la Sinaia, în perioada 24-26 ianuarie 2014, cu reprezentanți ai principalilor poli ai pieței muncii şi membrii echipei de implementare la un eveniment-bilanț care a vizat atât o analiză a gradului de atingere a obiectivelor proiectului, cât și crearea unui un cadru viabil de sustenabilitate a acestuia. Agenda evenimentului poate fi consultată aici.


 
28 ian
2014
50 de universităţi mai aproape de viitor prin proiectul INSERT

Proiectul „Managementul corelării sistemului de învăţământ cu piaţa muncii” se apropie de final. Cele 50 de universităţi implicate în proiect (42 de universități de stat şi 8 private) s-au întâlnit la Sinaia, în perioada 24-26 ianuarie 2014, cu stakeholderi ai pieței muncii şi membri ai echipei de implementare la un eveniment-bilanț care a vizat atât o analiză a gradului de atingere a obiectivelor proiectului, cât și crearea unui un cadru viabil de sustenabilitate a acestuia.


 
 
1
 

Trimite pe FaceBook
Beneficiar:
Link-uri Parteneri
Alte link-uri:
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

> fseromania.ro
> posdru.edu.ro
> fonduri-structurale.ro